Výzva Tomáša Tatara

Hviezdy NHL si s chuťou zahrali s Top florbalistami SR

Doslova o zápas roka sa postaral svojou športovou výzvou sympatický Tomáš Tatar, ktorý spolu s tímom hviezd NHL vyzval na exhibičný duel najväčšie mužské i ženské hviezdy slovenského florbalu. Potvrdil tak nielen to, že hokej i florbal majú k sebe blízko, ale predovšetkým ako ambasádor floorball SK LIGA – najväčšieho florbalového projektu na Slovensku, chcel motivovať deti v každom kúte našej krajiny, aby hrali florbal aj ony – dievčatá i chlapci, pretože florbal je jednoducho super! Tomáš to napokon potvrdil týmito slovami: „Florbal ma veľmi baví a je to perfektný doplnkový šport. Myslím, že šport ku mne vždy nejakým spôsobom patril. Pre mňa je tento exhibičný zápas porovnaním šikovnosti s florbalovými hviezdami, ktoré si zaslúžia našu pozornosť.

Pracovať s dierkovanou loptičkou je síce niečo úplne iné ako s pukom, oveľa viac skáče. Ale práve pre tú odlišnosť ma to baví.“ Spolu s Nadáciou TV JOJ si však Tomáš v tomto zápase pripravil aj jedno veľmi milé prekvapenie. Vďaka spoločnosti innogy a spolu s jej konateľom Mariánom Suchým odovzdal slovenskej mužskej reprezentácii finančnú podporu vo výške

3 000 EUR, ktorú naši najlepší florbalisti využijú na prípravu pred blížiacimi sa MS 2018 v Prahe. „Sme nesmierne radi, že náš pôvodne školský projekt prináša Slovensku toľko pozitívnych momentov a že dnes môžeme vďaka floorball SK LIGE a jej partnerom podporovať už aj našu mužskú reprezentáciu,“ nešetril nadšením Martin Kopejtko, športový riaditeľ floorball SK LIGA.