BIANKA MOLNÁROVÁ – aktuálne TOP hráč/čka floorball SK LIGA

TO JE ONA ! 🙂 … BIANKA MOLNÁROVÁ – aktuálne TOP hráč/čka floorball SK LIGA (ZŠ Farská Lúka – Fiľakovo – 17 gólov – 7 asistencií) … prinášame FLASH INTERVIEW … čítajte a zdieľajte 🙂

otázka – Bianka, skús sa nám predstaviť, kde žiješ, koľko máš rokov, tvoje záľuby, čim chceš raz byť?

BIANKA: “Mám 14 rokov, žijem v malej dedinke Buzitka pri Fiľakove. Moje záľuby? No je ich dosť. V prvom rade folklór, zameranie na tanec a spev, ďalej recitácia a divadelné hry no a samozrejme šport. Väčšinou u mňa prevládajú pohybové aktivity. K florbalu a športu som sa dostala a dostávam v podstate len cez školu, keďže môj mimoškolský život je bohato vyplnený”.

otázka – Si aktuálne najlepšou hráčkou floorball SK LIGA, to je mega úspech, čo Ti dáva florbal? Aké je to hrať zápasy so školským tímom dievčat?

BIANKA: “Florbal je jediný šport, o ktorom sa dá povedať, že mi ide. Náš školský tím je už zohratý, takže to ide ľahšie. Baby sú úžasné, bez ich pomoci by som viac ako polovicu gólov isto nedala, za čo im nesmierne ďakujem a vážim si ich. Hlavne obe brankárky, ktoré sú perfektné. Či nás chalani rešpektujú? Tak to neviem, musela by som sa ich opýtať, ale určite sú radi a hrdí, že má škola silný aj dievčenský tím”.

otázka – Tvojou vášňou je však folklór a divadlo, predstav nám čomu konkrétne sa venuješ, čím Ťa folklór zaujal, s kým a kde vystupuješ …

BIANKA: “Folklóru sa venujem od 7. rokov, je to moja vášeň a určite bude zaberať kus času aj srdiečka v mojom budúcom živote. Pôsobím vo fiľakovskom detskom folklórnom súbore Jánošík a v Detve v súbore Podpoľanec. Navštevujem ZUŠ v Lučenci už 8 rokov, kde sa venujem spevu a literárno dramatickej činnosti”.

otázka – A na záver … aký máte cieľ v tomto ročníku floorball SK LIGA? Ako tomu prispôsobujete vaše tréningy a vašu hru? V čom ste lepšie ako vaše súperky?

BIANKA: “Náš cieľ je dostať sa vo floorball SK LIGA čo najvyššie a poriadne si to užiť. Snažíme sa makať a napredovať, aby sme zo seba vyťažili maximum. … neviem konkrétne v čom sme lepšie, ale snažíme sa kombinovať a dávať čo najviac gólov, veď predsa to je cieľom hry!”